tisdag 24 september 2013

Kycklingwrap

Kycklingwrap fick bli dagens middag. Gjorde tortillabröd på äggvita, kvarg och fiberhusk. Fyllde den med kyckling, skogschampinjoner, röra på kvarg och avokado och lite kryddor, ruccola och generöst med rödlök. Brödet passar även jättebra till tacos :)



Recept 1 port
55 gr äggvita, ca 2 st
50 gr kvarg
2 msk fiberhusk

Vispa äggvita riktigt hård med elvisp och en nypa salt. Vänd ner kvarg och fiberhusk. Låt det svälla några minuter. Kavla ut mellan två bakplåtspapper. Kör i ugnen ca 10 min på 200 grader. Jag brukar dra av det övre pappret när det nästan är klart för att få mer färg på brödet.

Energifördelning
57 kcal
Protein 11 gr
Kolhydrater 3 gr
Fett 0 gr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar